3 en 4 Maart

De Trainingsdagen zijn tot een eind gekomen en nu wordt het dus nu tijd voor het tweede evenement. Het tweede evenement dat door de Wervingsdagen wordt georganiseerd zijn de Bedrijvendagen. De Bedrijvendagen zijn twee dagen waarop er een bedrijvenmarkt met in totaal 125 bedrijven aanwezig is in het Auditorium en er bovendien een aantal bedrijfspresentaties wordt gehouden.

Wil je graag weten welke bedrijven er allemaal komen en wil je alvast wat informatie? Kijk dan in de bedrijvengids hiernaast of klik HIER. Om te weten waar ergens de bedrijven in het auditorium kun je terecht bij de interactieve plattegrond op de MOBIELE WEBSITE.

Elk jaar worden de Bedrijvendagen geopend met een lezing van een bekend persoon. Deze keer worden de Bedrijvendagen geopend door niemand minder dan ESA astronaut André Kuipers! De lezing zal op 3 Maart in de Blauwe zaal in het Auditorium plaatsvinden om 9:00. De deuren zijn om 8:45 geopend en wees er snel bij, want wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Naast de presentatie van André Kuipers zijn er ook nog 32 bedrijfspresentaties, waarvan het rooster HIER beschikbaar is.

De Bedrijvendagen zijn erg geschikt voor jongerejaars om erachter te komen welke bedrijven er voor jouw studie bestaan en waar die bedrijven zich mee bezig houden. Voor de ouderejaars is de Bedrijvendag erg handig om connecties te maken met de recruiters van deze bedrijven.

Het grote verschil met vorig jaar is dat de Bedrijvendagen uit twee dagen zullen bestaan dit jaar, waar deze voorheen slechts uit één dag bestond. Dit besluit is gemaakt als gevolg van het feit dat het Hoofdgebouw volgend jaar gesloten wordt en dus niet meer beschikbaar is voor de bedrijvenmarkt. De bedrijven op de bedrijvenmarkt zullen opgesplitst worden per branche om ervoor te kunnen zorgen dat iedereen bedrijven van elke branche heeft kunnen zien.

Weet je dus nog niet waar je naartoe wilt na je studie, of weet je het juist wel en wil je meer informatie over een bepaald bedrijf? Kom dan naar de Bedrijvendagen om je toekomst op te helderen! Om je een indruk te geven van de Bedrijvendagen zijn er foto's HIER beschikbaar.

Bedrijvengids